HiiT30 / PsTudio

Personal Training Studio

De algemene verordening gegevensbescherming (AVG) / Privacy Policy van HiiT30 PsTudio.

HiiT30 PsTudio hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit privacy beleid willen wij heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Ik doe er alles aan om uw privacy te waarborgen en ga daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. HiiT30 PsTudio houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat ik in ieder geval: 

  • Uw persoonsgegevens verwerk in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type  persoonsgegevens zijn beschreven in dit privacy beleid.
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt blijft tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt. 
  • Vragen om uw toestemming als ik deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens. 
  • Passende technische en/of organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd zijn.
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen. Op de hoogte ben van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hier op wil wijzen en deze respecteren.
  • Als HiiT30 PsTudio ben ik verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens.  

  • Het maken van een passend persoonlijk trainingsschema.
  • Het versturen van een factuur of informatie per email.
  • Contact over bijvoorbeeld afspraken per email of via de telefoon, WhatsApp of sms.

Voor de bovenstaande doelstellingen kan ik de volgende persoonsgegevens van u vragen: naam, voorletters, tussenvoegsels, adres, postcode, plaats, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht,  geboortedatum en gegevens over gezondheid en fitness niveau. 

Verstrekking aan derden
De gegevens die u aan mij verstrekt kan ik aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden (voorbeeld: Fysiotherapeut). Met deze partij (verwerker) maak ik hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen.

Verder zal ik de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij mij opvraagt. In een dergelijk geval dien ik medewerking te verlenen en ben dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kan ik persoonsgegevens delen met derden indien u mij hier schriftelijk toestemming voor geeft. 

Bewaartermijn
HiiT30 PsTudio bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging
Ik heb passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo heb ik de volgende maatregelen genomen:

  • Klantgegevens zijn opgeslagen op een PC welke beveiligd is met een wachtwoord.
  • Papieren dossiers die voor de belastingdienst bewaard moeten worden zitten in dozen bewaard in een kast die op slot is.

Rechten omtrent uw gegevens
U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke ik van u heb. Tevens kan u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door mij. Ook heeft u het recht de door uw verstrekte gegevens door mij te laten overdragen aan uzelf of direct aan een andere partij indien gewenst. Ik kan u logischerwijs vragen om u te legitimeren voordat ik gehoor kan geven aan voornoemde verzoeken.

Klachten
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens vraag ik u hierover met mij contact op te nemen. Komt u hier niet met mij uit dan vind ik dit natuurlijk erg vervelend. U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy.
Als u naar aanleiding van onze privacy policy nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met mij op!

Contactgegevens

HiiT30 PsTudio
Russell Wretham
Leonard Bernsteinstraat 28
1311 KN Almere


Mobiel: 06 34 69 64 90
Email: info@hiit30pstudio.nl