HiiT30 / PsTudio

Personal Training Studio


Gastenboek / Guest book

Yvonne Sman
17-01-18 10:10:31
Nu, precies 1 jaar geleden ben ik bij Russell begonnen met trainen.
Na jaren van gewicht aankomen en afvallen en vervolgens weer bijkomen plus extra kilo's, is het mij eindelijk gelukt om af te vallen en vol te houden! Er is nu 34 kilo af in 1 jaar, en wij gaan nog verder. Dankzij de trainingen voel ik mij nu veel soepeler en beweeglijker en daardoor ook veel gelukkiger. Door de goede coaching, waar heel goed op houding wordt gelet, kan ik ondanks een aantal oude klachten heel goed trainen. Top Russell, dank je wel!
James
15-02-17 14:34:11
In september 2016 ben ik bij Russel begonnen met trainen, met het doel mijn vetpercentage te verminderen. De training in combinatie met de manier van eten hebben ervoor gezorgd dat ik in 5 maanden tijd 13,4 kg ben verloren, waarvan 7 kg vet.

De uitgebreide periodieke metingen hebben mij inzicht gegeven in mijn voortgang. Het enthousiasme en de positiviteit van Russel heeft mij aan een levensveranderende mindset geholpen. Russel weet de juiste snaar te raken om mij bewust te maken van gewoontes. Inmiddels is mijn doel niet meer om mijn vetpercentage te doen dalen, maar om mijn spiermassa te doen stijgen.
Levens Julian
02-10-16 18:46:25
I have been training with Russell for about two years now. With the help of the training; fasting and calorie control, I have lost about 12kg.

Russell clearly has good knowledge of how to exercise effectively (and is able to focus where particular help is required. In addition, Russell is good at encouraging you and keeping you on track - really caring about your well being and success.
Dionne Flores
10-07-16 22:18:39
Ben iets meer dan 1 maand bezig en vind het nog steeds leuk. Je wordt goed begeleid en gemotiveerd door Russel. Hij neemt zijn tijd om jou knel punten met jou te bespreken en naar een oplossing te komen. Heb volle vertrouwen dat ik mijn doel zeker gaat behalen.
Jack van Oord
27-03-15 11:12:40
Ik heb er nog geen moment spijt van dat ik met deze persoonlijke training ben begonnen.
Niet alleen omdat ik binnen korte tijd (5 weken) 5 kg en 5 cm van mijn buik kwijt was, maar ook omdat ik door de professionele begeleiding echt weer kracht en conditie heb terug gekregen en al veel fitter ben. Inmiddels ben ik bijna 10 kg kwijt en gaat ook mijn conditie nog steeds vooruit.
Russell is naast deskundig en sportief echt heel serieus en intensief bezig om mij te helpen mijn doelstellingen te bereiken.
Hij doet zelf met de verschillende oefeningen mee en let goed op mijn houding en houdt heel goed in de gaten wat ik fysiek aan kan. Daarnaast stimuleert hij mij om mijn grenzen op te zoeken en te verleggen. Maar vergis je niet, het is maar een halfuur trainen maar dan ook wel echt heel intensief!
Ik ben benieuwd hoe ik er de komende zomer voor sta.
Jack van Oord, Huizen
Franck Oosterbaan
26-03-15 15:02:18
Er ging wat mis bij mijn eerste bericht, hier een nieuwe poging.
Sinds augustus vorig jaar train ik bij HiiT30 PsTudio. De combinatie van 3 vasten- en 3 sportdagen bevalt mij zeer goed.
De training heeft een goed effect op mijn gezondheid (vooral cholesterol), uithoudingsvermogen en welbevinden. De wekelijkse verandering van de oefeningen draagt hiertoe ook bij. Voor mij is de 1 op 1 situatie een belangrijke factor. Door de geconcentreerde aandacht van Russell worden de oefeningen correct uitgevoerd en word ik gestimuleerd om door te zetten. Het begin was niet makkelijk, maar door de consequente begeleiding is het resultaat geweldig! Een echte aanrader.
Franck Oosterbaan, Almere
G. Roos
26-03-15 11:13:01
Ik train met plezier bij Russell. Hij pusht en stimuleert me. Het is duidelijk dat hij een schat aan ervaring heeft. Hij neemt de tijd voor me en is er echt voor me. Ik voel me daardoor geen nummer.
Er is veel afwisseling, op dit moment is boksen een onderdeel van de training. Uitdagend en erg leuk!
Ik heb na het zien van de vasten documentaire, besloten deze levenstijl over te nemen. Voel me er helemaal super bij.
Tonen: 5  10